Migraine steekt zo af en toe de kop nog op

Voordat ik homeopathisch behandeld werd nam ik reguliere medicijnen voor mijn migraine waarvan ik telkens de dosering moest verhogen en de aanvallen toch nog bleven komen en heftiger werden. Nu heb ik geen preventief medicijn meer nodig en voel me veel beter. Om mij homeopathisch te laten behandelen is een heel bewuste keuze.... 

Voorheen ging ik altijd naar een andere homeopaat een uur rijden vanaf hier, maar nadat ik een lezing van Monique had bijgewoond ben ik in 2007 overgestapt. En tot volle tevredenheid moet ik zeggen. Ik kom helemaal niet zo vaak bij Monique maar als het dan weer even oploopt met de migraine kan ik altijd snel terecht. 
Ik ervaar een grote betrokkenheid ook in de periode dat mijn moeder overleed en na een behoorlijk ernstig auto-ongeluk van mij en mijn dochter. Overigens heb ik meteen na dat ongeluk een korrel gekregen en ben ik van het letsel erg goed hersteld. 
Ook heb ik wel eens echt een beginwerking van het middel gehad, enorm hevige hoofdpijn, gelukkig was Monique toen ook bereikbaar en heeft ze mij begeleid om de pijn te verlichten. Wat ik ook bijzonder vind is dat ik altijd na een inname van een middel een aantal oude klachten gedurende een of twee dagen even 'terug' krijg. Daaraan merk ik dat het op mijn hele gestel werkt. En dan gaat het weer een hele tijd goed met mijn migraine. 
Zonder homeopathie zou ik me met mijn migraine geen raad weten. Eigenlijk zou ik iedereen willen aanraden ga met je klachten naar Monique want daarmee maak je een goede keuze.

terug naar Praktijkvoorbeelden