Lekker slapen in je eigen bed

Via een familielid kreeg ik de naam van Monique door en dat bleek een goede tip. Mijn zoontje Mees van 3 sliep erg slecht, hij was vaak wakker en dan schreeuwde hij en huilde hij ontroostbaar. Mees verzette zich dan tegen het opnieuw inslapen. Hij kon net praten en Mees kon me duidelijk maken dat hij bang was. Dat vermoeden had ik al want hij trilde soms en klampte zich dan aan me vast.... 

Ik ging met Mees naar Monique en terwijl Mees daar lekker aan het spelen was kon ik mijn verhaal doen. Allerlei vragen kreeg ik over Mees tot en met de zwangerschap en de bevalling. Mees heeft na de inname bijna een week koorts gehad en vanaf dat moment slaapt hij in zijn eigen bed, op zijn eigen kamer, soms nog tussen ons in, maar dan gaat hij ook probleemloos terug. 
Ik heb zo veel vertrouwen gekregen in Monique dat ik ook voor mijn dochter en voor mezelf een behandeling ben gestart. Beide ook met goed resultaat. Zo af en toe valt Mees nog even terug maar ik weet nu wat ik kan doen om hem en ons hele gezin weer te laten genieten van rustige nachten.

terug naar Praktijkvoorbeelden