Genieten van je baby, dat wil jij toch ook

Mijn zoontje Finn is geboren in 2014 en vanaf zijn geboorte huilde hij veel. Ik denk dat hij krampjes had, maar het maakt je als kersverse moeder onzeker en wanhopig. Ik was al met Finn bij de osteopaat geweest en door mijn mesoloog werd ik verwezen naar Monique. Ik voelde me eigenlijk al snel op mijn gemak en gesteund.... 

en Monique had ook begrip voor mijn kant van het verhaal. Ze had alle tijd voor ons en ik kon mijn hele verhaal vertellen.Tijdens het gesprek observeerde ze Finn en haar opmerkingsgave is groot. Ze zag bijvoorbeeld dat hij fronst en dat klopt ook. Zelfs zijn ontstoken nagelriempje merkte ze op terwijl Finn zoals baby’s dat doen meestal vuistjes heeft. 
Na de inname werd het huilen even erger, ik dacht nog heb ik hier wel goed aan gedaan. Gelukkig werd dat binnen enkele dagen juist minder. 
Het huilen ging over in kraaien en brabbelen. Finn kreeg belangstelling voor dat wat om hem heen is en slaapt ’s nachts lekker de klok rond. Soms geeft hij nog wat voeding terug, maar zijn darmpjes zijn rustig en ook zijn ontlasting komt probleemloos. Ik kan nu echt genieten van Finn terwijl ik me in het begin veel zorgen heb gemaakt. 
Als je kindje even niet lekker in zijn vel zit, overweeg contact op te nemen met Monique, ik kan het je aanraden.

terug naar Praktijkvoorbeelden