Slaapproblemen

Kom je moeilijk in slaap? Slaap je wel goed in maar lig je in de nacht wakker? Of ben je heel vroeg wakker? Ben je prikkelbaar overdag door een slaaptekort? Heb je concentratieproblemen door een slechte nachtrust? Is je kind een nachtbraker?
 
Hoe zou het voor je zijn:  Wanneer je uitgerust wakker wordt? Zin hebt om de dag te beginnen? Ook in de tweede helft van de middag nog voldoende energie hebt? Je weer die gezellig papa of mama kunt zijn? Of wanneer jouw kind weer lekker in zijn eigen bed slaapt?
 
Is dit echt mogelijk? Wil je er meer over weten?
 
Loop dan op woensdagmiddag 2 december tussen 14.00 uur en 15.00 uur binnen bij Cocagne Natuurvoedingswinkel, Raadhuisstraat 13 in Panningen. Op deze middag is Monique Vermazeren, Klassiek Homeopaat uit Koningslust in de zaak aanwezig en kan u informeren over de behandelmogelijkheden van Slaapproblemen.
 
Heeft u een andere gezondheidsvraag kom dan tussen 15.00 uur en 16.00 uur en Monique staat u graag te woord. Past dit tijdstip u niet, bel dan met Annemoon, Praktijk voor Klassieke Homeopathie in Koningslust,
077 396 8833 of stuur een mail naar info@annemoon.info.

     (foto: Papaver/Slaapbol)