Over Mijzelf

 
Afbeelding invoegen 
Afbeelding invoegen
 

 

Mijn naam is Monique Vermazeren en ik ben in 1965 geboren in Velden. Na mijn middelbare school in Venlo ben ik gaan studeren aan de HEAO in Eindhoven. Omdat ik in Vught volleybal ging spelen ben ik in Eindhoven gaan wonen.
 
Toen ik zelf in aanraking kwam met homeopathie en heb mogen ervaren hoe goed het me deed ben ik mijn werk in de administratieve sector gaan combineren met een opleiding. Gedurende vijf jaar heb ik op zaterdag in Arnhem aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen HvNA de opleiding tot klassiek homeopaat gevolgd. Een opleiding die ik met veel plezier heb gedaan. Als onderdeel van mijn examen heb ik een scriptie geschreven over klassieke homeopathie en verminderde vruchtbaarheid bij vrouwen.
 
In 2002 heb ik mijn diploma behaald als klassiek homeopaat. Een volgende voor mij logische stap was de opening van mijn praktijk in september 2002 in Best. Sinds juni 2003 is de praktijk gevestigd in Koningslust, Adriaansweg 39.
Ik ben NVKH erkend docent en sinds 2011 geef ik op zaterdagen les in klassieke homeopathie aan de HvNA in Velp. Mijn specialisme is miasmaleer.
Wil je een kort filmpje over de HvNA bekijken klik dan hier.

 

 

In juni 2015 is het boek 'Miasma's de weg naar genezing' van Henny Heudens - Mast verschenen. Het boek is vertaald en bewerkt door Cedi Rozsa - Mol en mijzelf. We hebben er twee jaar aan gewerkt en door dit te doen ben ik specialist op het gebied van miasma's geworden. Ik werk er in mijn eigen praktijk dagelijks mee.

Een nu logische stap is het zelf gaan verzorgen van nascholingen over miasma's. Klik hier voor meer informatie.