Praktische Gegevens

De praktijk is elke werkdag geopend, behandeling uitsluitend volgens afspraak. Telefonisch ben ik te bereiken van maandag tot en met donderdag van 12.30 uur tot 13.00 uur. Ik verzoek u, indien mogelijk, in het telefonisch spreekuur te bellen. Buiten deze tijden kunt u een voicemailbericht voor mij achterlaten. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug. U kunt ook een mail sturen naar info@annemoon.info.

Het uurtarief is € 88,-. De gebruikte tijd wordt per 15 min in rekening gebracht. Duurt een consult bijvoorbeeld 45 min. dan kost dat € 66,-. Een eerste consult duurt 75 min. en u betaalt dan € 110,-. Indien het voor u te belastend is kan het consult in twee delen worden afgenomen.
Een telefonisch consult en het beantwoorden van mail wordt berekend in blokken van 5 min. à € 7,50. Zo kost een telefonisch consult van 10 min. of het beantwoorden van een mail (10 min) € 15,-.
De toeslag voor een consult in het weekend bedraagt € 30,- en de toeslag voor een consult bij u thuis € 30,-.
 
De betaaltermijn van declaraties is 2 weken.
Afspraken die niet 24 uur van te voren telefonisch zijn afgezegd kunnen in rekening worden gebracht; tarief € 66,-.
De administratie van de praktijk is aangesloten bij Bos Incasso.
 
Ik ben aangesloten bij de NVKH, Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, een beroepsvereniging van Klassiek Homeopaten in Nederland. Alle bij de vereniging aangesloten homeopaten zijn getoetst door de registratiecommissie. Onder andere zijn er opleidingseisen. Daarnaast wordt de registratie steeds voor een jaar verleend, er zijn namelijk ook nascholingseisen waaraan de homeopaat moet voldoen. Verder wordt de homeopaat gevisiteerd en beoordeeld de beroepsvereniging of de praktijk voldoet aan de gestelde eisen. Voor veel verzekeraars is het een vereiste dat de behandelaar aangesloten is bij een beroepsvereniging. 
NVKH, Crown Business Center, Tolnasingel 1 - C21, 2411 PV BODEGRAVEN, 0172 499595, www.nvkh.nl
 
Wanneer u op consult komt ontvangt u van mij vooraf een privacyverklaring waarmee u door ondertekening instemt. Daarnaast ontvangt u een formulier waarop u uw persoonlijke gegevens, uw medicijngebruik, uw eigen ziektegeschiedenis en de gezondheidssituatie van uw familie kunt invullen. U kunt hier dit formulier bekijken en invullen en mailen naar info@annemoon.info.
Leest u ook nog even de pagina over de behandelovereenkomst.

Wanneer u een klacht heeft over de behandeling ga ik ervan uit dat u mij informeert en dat we daar een oplossing voor kunnen vinden. Indien dat voor u niet mogelijk is kunt u contact opnemen met de NVKH en uw klacht melden, via deze link kunt u een formulier daartoe invullen: Klachtenformulier NVKH. Ik ben via de beroepsvereniging aangesloten bij RBCZ en val daardoor onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ,