Vergoeding Behandeling

Via de aanvullende verzekering is het mogelijk een gedeeltelijke vergoeding te krijgen voor de behandeling, mits de homeopaat is aangesloten bij de beroepsvereniging, in mijn geval de NVKH. Ik heb ook een vermelding in Vergelijk en Kies en voldoe aan de MBK eisen. Klassieke homeopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen. U doet er goed aan uw polis na te lezen op de specifieke voorwaarden of even contact op te nemen met uw ziektekostenverzekeraar. Via deze link kunt u het vergoedingen overzicht per verzekeraar en per polis bekijken: Vergoedingen overzicht 2023.
Klassieke Homeopathie zit bij geen enkele verzekeraar in het basispakket; de politiek beslist over de samenstelling van het basispakket. Het bezoeken van een klassiek homeopaat heeft géén invloed op uw verplichte eigen risico (op het basispakket) van 385 euro (2023).
 
De KVHN (Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland) heeft voor haar leden de mogelijkheid met korting op basis en aanvullende verzekering een polis voor ziektekosten af te sluiten. Klik even op deze link.
 
(afbeelding ter illustratie;
check uw polis voor vergoeding)
 
Als zorgverlener heb ik een AGB Code (90027977) en ook de praktijk heeft een AGB Code (90006923) en een vermelding in de Zorggids.