Routebeschrijving

Google Maps 
 
Komende vanuit de richting Venlo en Eindhoven over de A67:
U neemt afslag 38 en volgt op de N277 (Middenpeelweg) de borden richting Roermond, Maasbree, en Helden. Bij het stoplicht bij McDonalds gaat u rechtsaf en volgt u de ANWB borden richting Koningslust (N275). * U blijft deze weg volgen tot het ANWB bord linksaf richting Koningslust aanwijst, ** u bent dan op "de Brentjes”. Na ongeveer 1 km gaat u op het kruispunt met de Poorterweg rechtsaf en u rijdt dan de bebouwde kom in. U blijft de Poorterweg volgen en passeert de kerk aan uw linkerhand. U neemt na de kerk de eerstvolgende weg links, dat is de Rector Isidorusstraat en meteen de eerste weg rechts dat is de Adriaansweg. Deze volgt u totdat u op een verkeersdrempel komt en dan is de praktijk schuin vóór u op nummer 39.
 
Komende vanuit de richting Sevenum:
Als u over de Middenpeelweg (N277) onder de A67 doorrijdt gaat u vervolgens bij het stoplicht bij McDonalds rechtsaf. Zie verder vanaf * bij Venlo/Eindhoven.
 
Komende vanuit de richting Weert/Beringe:
U rijdt over de N275 in de richting van Venlo/Maasbree. Net na "Rotonde Ninnes” neemt u de afslag Koningslust naar rechts. Zie verder vanaf ** bij Venlo/Eindhoven.
 
Komende vanuit de richting Tegelen, Maasbree, Baarlo:
U volgt de N275, de weg richting Maasbree, Helden. Op de rotonde van de Middenpeelweg gaat u richting Koningslust***. U volgt de parallelweg en neemt de bocht naar links, de weg eindigt tegenover Daelzicht, locatie Savelberg op de De Koningstraat, u gaat hier rechtsaf. U blijft deze volgen totdat u op een verkeersdrempel komt met rode klinkers. Op deze drempel gaat u linksaf en u bevindt zich dan op de Poorterweg. Deze blijft u enkele  meters volgen tot de eerste mogelijkheid dat u rechtsaf kunt, Geelgors. U neemt de eerste weg links en volgt nu Vogelzang. Aan het einde gaat u op de T-splitsing links (van Zailstraat), dan de 1e weg rechts, Adriaansweg en dan ligt de praktijk meteen op de hoek, nummer 39. 
 
Komende vanuit de richting Kessel/Helden:
In Helden bij Rotonde Antiek gaat u richting Sevenum/Maasbree via de Molenstraat. Op de volgende twee rotondes gaat u rechtdoor over de Maasbreeseweg. Op de derde rotonde (Middenpeelweg) gaat u richting Koningslust. Zie verder vanaf *** bij Tegelen/Maasbree/Baarlo.
 
Per Openbaar Vervoer is de praktijk lastig te bereiken, kijk op 9292.nl voor de actuele mogelijkheden.
Parkeergelegenheid is gratis en voldoende in de straat. De praktijk is op de begane grond en toegankelijk met een rolstoel.