Routebeschrijving

Google Maps 
 
 
 
Komende vanuit de richting Venlo en Eindhoven over de A67:
U neemt afslag 38 en volgt op de N277 (Middenpeelweg) de borden richting Roermond, Maasbree, en Helden. Bij het stoplicht bij McDonalds gaat u rechtsaf en volgt u de ANWB borden richting Koningslust (N275). * U blijft deze weg volgen tot het ANWB bord linksaf richting Koningslust aanwijst, ** u bent dan op "de Brentjes”. Na ongeveer 1 km gaat u op het kruispunt met de Poorterweg rechtsaf en u rijdt dan de bebouwde kom in. U blijft de Poorterweg volgen en passeert de kerk aan uw linkerhand. U neemt na de kerk de eerstvolgende weg links, dat is de Rector Isidorusstraat en meteen de eerste weg rechts dat is de Adriaansweg. Deze volgt u totdat u op een verkeersdrempel komt en dan is de praktijk schuin vóór u op nummer 39.
 
Komende vanuit de richting Sevenum:
Als u over de Middenpeelweg (N277) onder de A67 doorrijdt gaat u vervolgens bij het stoplicht bij McDonalds rechtsaf. Zie verder vanaf * bij Venlo/Eindhoven.
 
Komende vanuit de richting Weert/Beringe:
U rijdt over de N275 in de richting van Venlo/Maasbree. Net na "Rotonde Ninnes” neemt u de afslag Koningslust naar rechts. Zie verder vanaf ** bij Venlo/Eindhoven.
 
Komende vanuit de richting Tegelen, Maasbree, Baarlo:
U volgt de N275, de weg richting Maasbree, Helden. Op de rotonde van de Middenpeelweg gaat u richting Koningslust***. U volgt de parallelweg en neemt de bocht naar links, de weg eindigt tegenover Daelzicht, locatie Savelberg op de De Koningstraat, u gaat hier rechtsaf. U blijft deze volgen totdat u op een verkeersdrempel komt met rode klinkers. Op deze drempel gaat u linksaf en u bevindt zich dan op de Poorterweg. Deze blijft u enkele  meters volgen tot de eerste mogelijkheid dat u rechtsaf kunt, Geelgors. U neemt de eerste weg links en volgt nu Vogelzang. Aan het einde gaat u op de T-splitsing links (van Zailstraat), dan de 1e weg rechts, Adriaansweg en dan ligt de praktijk meteen op de hoek, nummer 39. 
 
Komende vanuit de richting Kessel/Helden:
In Helden bij Rotonde Antiek gaat u richting Sevenum/Maasbree via de Molenstraat. Op de volgende twee rotondes gaat u rechtdoor over de Maasbreeseweg. Op de derde rotonde (Middenpeelweg) gaat u richting Koningslust. Zie verder vanaf *** bij Tegelen/Maasbree/Baarlo.
 
Per Openbaar Vervoer is de praktijk lastig te bereiken, kijk op 9292.nl voor de actuele mogelijkheden.
Parkeergelegenheid is gratis en voldoende in de straat.